This is the

WHO

Behind the

DO

— Not you and me, just friends

We are group of dreamers, doers, thinkers and makers. We are here to help you with your challenges, buddy.

We founded Kauas because we wanted to have for our selves a best possible place to work. A place where humans are always placed above everything else.

Kauas exists because we believe that there is a better way of doing business in the creative field.

Our goal is noless than to be the best workplace in Finland for as many as possible.

— My name is

Bond, James Bond

Managing Director, Co-Founder

— Olli Keskinen

olli.keskinen@kauas.fi
040 518 6653

Client Director, Co-Founder

— Janne Tarvonen

janne.tarvonen@kauas.fi
040 8401718

Creative Director, Co-Founder

— Janne Amunét

janne.amunet@kauas.fi
040 171 1599

Editor, Cinematographer

— Jeremias Nieminen

jeremias.nieminen@kauas.fi

Art Director

— Hanna Miettinen

hanna.miettinen@kauas.fi

Junior Director

— Misael Sine

misael.sine@kauas.fi

Send us mail

— **Your name here**

helsinki@kauas.fi

Art Director

— Joonas Tsokkinen

joonas.tsokkinen@kauas.fi

Digital Marketing Director

— Arno Männistö

arno.mannisto@kauas.fi

Strategist

— Ben Bogdanoff

ben.bogdanoff@kauas.fi

— Olipa kerran kauas..

Tervetuloa valon ja tarinan valtakuntaan. Eteesi asetetaan jättimäinen lasinen palapeli ja tiimalasi, josta valuu hiekkaa. Kasaat nopeasti palat yhteen mutta huomaat, että noin puolet paloista on kadonnut. Tiimalasi kuitenkin ilmoittaa uhkaavasti, että ellei palapeliä kasata ajoissa, valtakuntaa kohtaa katastrofi ja alamaisesi kärsivät.<br>Valtakunnassasi läheisellä vuorella asuu joukko velhoja, jotka osaavat loihtia sinulle puuttuvat palaset. Jotta he voivat tehdä loitsunsa, täytyy sinun tuoda heille elämän eliksiiriä, muinaista tietoa aikojen takaa kaukaisesta kirjastosta ja kolme kauneinta kedon kukkaa.

Tiimalasi syttyy kirkuen tuleen ja lämpölaajenemisen takia hiekka valuu silmissä. Pidät inspiroivan puheen kymmenelle toverillesi, jotta he liittyvät joukkoosi hankkimaan velhoille tarvittavan. Kasaat joukon ja ohjeistat heidät tavalla, jolla he pääsevät käyttämään omia erikoistaitojaan tarpeiden hankkimisessa. Ensin sepän täytyy takoa sirppi, jotta druidi voi leikata kukat ja viestinviejä juosta niiden kanssa kohti vuorta.

Tiimalasi kirkuu tuskissaan — loppu on lähellä. Ritarisi kaatuu ratsastaessaan vuorelle tiedon kirjat laukussaan ja loukkaa jalkansa. Kiipeät paikalle, paikkaat laukun ja kutsut paikalle kotkan, joka on sinulle palveluksen velkaa. Kotka vie tarvikkeet velhoille, jotka suuressa viisaudessaan valmistavat palaset. Ryhdyt kokoamaan palapeliä yhdessä muiden kanssa ohjeistaen heille loogisimman järjestyksen. Tuliset tiimalasin hiekanjyvät muuttuvat asteroideiksi. Torjut niitä pesäpallomailalla pysyen samalla tyynenä.

Viimeinen hiekanjyvä valuu kohti pohjaa. Yksi seurueesta aivastaa ja tiputtaa viimeisen palasen rotkoon. Syöksyt lasista palasta kohti ja viime hetkellä saat siitä kopin ennen kuin koko maailma hajoaa pirstaleiksi. Viimeisellä hetkellä asetat palasen paikalleen. Voitonhuuto kaikuu koko laaksossa ja aurinko lävistää tummat pilvet. Juhlitte voittoa ystäviesi kanssa.

Eteenne piirtyy kaunein lasinen kuva, mitä kukaan on koskaan nähnyt. Käyt kiittämässä jokaista erikseen ja palkitset heitä asiaankuuluvalla tavalla. Velho loihtii padallisen mojitoja ja kuningas saapuu paikalle kiittämään sinua työstäsi. Palapeli tuo valtakuntaan valtavan siunauksen ja yltäkylläisyyden. Siemailet mojitoasi auringonlaskua katsellen yhdessä uljaiden ystäviesi kanssa.

Yhtäkkiä näet kuinka horisonttiin piirtyy tiimalasin siluetti. Sisälläsi syttyy kipinä, ja ilmassa on seikkailun tuoksua. Pilke silmissäsi luot muuhun seurueeseen merkityksellisen katseen. Yksi kerrallaan kaikki kymmenen nyökkäävät hymyillen, nousevat ylös jättäen mojitonsa ja seuraavat sinua uuteen seikkailuun. Hengität syvään, katsot kaunista valoa laaksossa ja otat askeleen eteenpäin. Suuri onni valtaa sinut.

Pohjustus

Koitko jännitystä, innostusta ja onnea lukiessasi ylläolevan tekstin? Jos nyökyttelet, saatat olla etsimämme henkilö.

Etsimme iloiseen kymmenhenkiseen ja kasvavaan joukkoomme tuottajaa/projektipäällikköä, jonka suuri intohimo on mahdollistaa koko tiimimme onnistuminen kansainvälisessä tuotantoviidakossa. Rakastat, kun saat kaivettua parhaat puolet esiin tiimin yksilöistä, niin luovista velhoista kuin valtakunnan talousvirkailijoista.

Heräät eloon kohdatessasi moninaisia luovia tuotannollisia haasteita ja olet ekspertti liikkumaan liaaneilla ihmissuhteiden viidakossa. Toisessa kädessäsi on aina aikataulu ja toisessa käskynhaltijan sauva. Ohjeistat ihmisiä inspiroivasti, vaikka se joskus vaatisi hieman hellää mutta varmaa piiskaamista. Informaatio ei ohita sinua huomaamattasi ja uskallat pyytää apua, kun sitä tarvitaan.

Keitä me olemme

Kauas Creative on kansainvälisesti toimiva ihmislähtöinen luova toimisto ja tuotantoyhtiö. Olemme erikoistuneet tavoitteelliseen tarinankerrontaan visuaalisin keinoin, mikä johtaa tekoihin tunteiden kautta. Uskomme, että aidot kokemukset ja inhimilliset tarinat kestävät ja huomataan kautta maailman. Teemme kaiken ihmisinä ihmisille ja olemme valmiita menemään kauas sinne, mihin muut eivät uskalla.

Työtehtävät

 • Asiakasprojektien/video/kuvatuotantojen aikataulutus, sekä projektikannattavuuden seuranta.
 • Sisäinen viestintä ja oman talentin koordinointi.
 • Alihankkijoiden hankinta ja koordinointi
 • Casting ja lokaatiokoordinointi
 • Muut projektinhallintatyöt

Mitä odotamme

 • Erinomaista kykyä aikatauluttaa ja priorisoida tehtäviä.
 • Poikkeuksellisen hyvää ongelmanratkaisukykyä
 • Rohkeaa oma-aloitteisuutta
 • Intohimoista suhtautumista oman ja muiden onnistumisen mahdollistamiseen
 • Järjestelmällisyyttä ja luotettavuutta informaation välittämisessä ja viestinnässä
 • Kokemusta tuottamisesta ja/tai projektinjohtamisesta
 • Suuri osa asiakkaistamme ja projekteistamme on kansainvälisiä, minkä johdosta odotamme hyvää englanninkielen taitoa
 • Perustason ymmärrystä tai ainakin mielenkiintoa visuaalista tuotantoa kohtaan

Mitä tarjoamme

 • Aidosti kansainvälisiä projekteja
 • Yhteisön, jossa jokainen on sitoutunut auttamaan sinua kehittymään ja kasvamaan parhaaksi versioksi itsestäsi
 • Viihtyisän ja luovan työympäristön Helsingin vanhimpiin lukeutuvassa arvo kiinteistöissä
 • Paljon huonoa huumoria hyvässä seurassa

Palkka

 • Palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi pohjalta
 • 2500-3500€/kk

Miten haet?

 • Lähetä meille hakemus sähköpostiin helsinki@kauas.fi

Come and say

HI!

helsinki@kauas.fi | +358 50 301 8502‬ | Mariankatu 7 A 00170 Helsinki