fbpx Skip to main content

Kauas Creative on kuudentoista hengen luova toimisto, jonka juuret ovat tarinallisessa ja visuaalisesti korkeatasoisessa video- ja valokuvatuotannossa. Autamme asiakkaitamme brändimielikuvan kehittämisessä ja monipuolisissa markkinointiviestinnän haasteissa ja nyt meillä on suuri tarve vahvistaa tiimiä usealla uudella tekijällä syksystä eteenpäin.

COPYWRITER / SENIOR CREATIVE

Haemme kokenutta kirjoittavaa suunnittelijaa jonka intohimo on herättää tunteita. Haemme työkaveria, joka jaksaa innostua ja innostaa muita. Haemme kykyä, joka osaa kuljettaa nohevasti tarinaa mediasta toiseen. Haemme suunnittelijaa, joka löytää insighteja ja havannoi näkökulmia. Jos olet erityisen kiinnostunut ympäröivästä maailmasta, kulttuurin muutoksista ja ennen kaikkea ihmisyydestä, olet oikea meille. 

Lue lisää

GRAPHIC DESIGNER

Etsimme graafista suunnittelijaa vahvistamaan kasvavaa tiimiämme. Etsimämme suunnittelija on intohimoinen visualisti joka on kiinnostunut monipuolisesti graafisesta suunnittelusta ja liikkuvasta kuvasta.

Lue lisää

PHOTOGRAPHER / FILMMAKER

Kauas Creative etsii tiimiinsä nyt kokenutta ja monipuolista visuaalista tarinankertojaa. Hakemamme henkilö on tehnyt jo usean vuoden töitä brändeille stillin ja videon parissa ja ohaajatausta katsotaan isoksi eduksi. Liikkuvan kuvan ja stillin lisäksi sinulla on kokemusta kansainvählisestä markkinoinnista ja vakuuttavaa osaamista kirjalliseen ja visuaaliseen tarinankerrontaan kanavasta riippumatta.

Lue lisää

PRODUCTION ASSISTANT / OFFICE MANAGER

Etsimme kasvavaan tiimiimme harjoittelijaa vastaamaan toimistomme juoksevista asioista ja auttamaan liikkuvan kuvan tuotannoissa. Oletko ehkä alasta kiinnostunut henkilö, joka sopisi hyvin osaksi Kauaksen luovaa tiimiiä? Onko sinulla intohimoa ja kunnianhimoa estetiikkaa ja visuaalista tarinankerrontaa kohtaan ja haluat oppia ja kasvaa alalle tulevien vuosien aikana? Tehtävässä pääset heti mukaan toimiston tekemiseen ja näköalapaikalle isoihin mainostuotantoihin. Haluamme tukea kehittymistäsi ja uraasi kiinnostuksiesi ja vahvuuksiesi suuntaan.

Lue lisää

Eikö näistä mikään osunut kohdalleen?

Mikäli kiinnostuit Kauas Creativesta, mutta mikään edellä olevista rekryistä ei vastannut osaamistasi, ei se mitään! Voit aina lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen janne.honkaniemi@kauas.fi

helsinki@kauas.fi
+358 ‭50 301 8502‬
Mariankatu 7 A 00170 Helsinki