LÄHTÖTILANNE

Airamin älyvaloista tunnelmallinen tv- ja somefilkka.

Airamilla oli tarve TV & some-mainokselle heidän uusista älyvaloistaan. Kauas Creative päätyi mainostoimisto Drama Queenin ja Airamin kumppaniksi kampanjan suunnittelussa ja tuotannossa. Drama Queen oli luonut mainoksesta alustavan konseptin, minkä pohjalta Kauas suunnitteli ja kirjoitti idean käsikirjoituksen ja hoiti filmien tuotannon.

Tausta-ajatuksena oli luoda mainos, jossa Airamin älyvalot tunnelmoittavat erilaisia elämäntilanteita. Hyviä ja huonoja. Haasteena oli laajan kokonaisuuden toteuttaminen pienellä budjetilla ja tiukalla aikataululla. Monta kuvaa ja eri tilannetta, kaikissa eri esiintyjät. Ja koska mainostettava tuote oli Airamin lamput, kuului niitä myös käyttää filmin valaisussa hyödyksi mahdollisimman näyttävillä tavoilla.

INSIGHT

Yhteisen näkemyksen ennakkoon sinetöinti tehosti projektin sujuvuutta.

Koska tuotettavien materiaalien määrä & budjetin haasteet olivat ilmeiset, tehtiin ennen kuvauspäivää kännykällä kuvattu demoversio filmistä, josta asiakas pystyi näkemään ja hyväksymään pituuden, leikkauksen ja grafiikat jo ennen kuvauspäivää. Näin kuvauspäivänä ei tarvinnut käyttää aikaa asioiden kyseenalaistamiseen.

Ratkaisu laadukkaan ja visuaalisen lopputuloksen saamiseksi, huolimatta tiukasta budjetista ja aikataulusta, oli tarkka ja huolellinen suunnittelu. Koko työryhmä oli tietoinen päivän kulusta ja kuvasuunnittelma suunniteltiin yksityiskohtaisesti.

JALKAUTUMINEN JA TULOKSET

Airam – Loistavaa arkea on monikanavainen kampanja, joka jalkautui television ohella online-materiaaleihin.

Tuloksena saatiin erittäin laadukas ja tyylikäs mainos, pysyen budjetissa ja aikataulussa. Projekti sai asiakkaalta ylistävää palautetta niin aikataulujen pitämisestä, projektin mielekkyydestä kuin lopputuloksen laadussakin.

ASIAKKAAN SANOILLA

Lopputulos oli todella laadukas. Kustis ja aikataulu pitivät prikulleen, mitä arvostamme isosti. Hyvä treatment, proaktiivinen ote ja mukavia tyyppejä!

Kysy lisää projektista

Account Director

— Janne Tarvonen

janne.tarvonen@kauas.fi
‭+358 40 840 1718