MedEngine

Brändi-identiteetti

Brändi-identiteetti     Copywriting     Valokuvaus     Animaatio     Palvelumuotoilu

Olemme tehneet usean vuoden ajan yhteistyötä MedEnginen kanssa ja saaneet seurata heidän kasvuaan alan haastajasta lääketieteen ja tieteeseen perustuvan markkinoinnin johtavaksi toimijaksi.

Ensimmäisen kerran uudistimme MedEnginen brändikuvaa vuonna 2018 ja tarkistimme sitä vuonna 2021 varmistaaksemme, että se vastaa nykyajan vaatimuksiin.

Tavoitteemme oli tuoda inhimillinen kosketus yleensä persoonattomaan teollisuuteen ja vahvistaa samalla MedEnginen asemaa merkittävänä toimijana alallaan. Luottamus syntyy ammattimaisuudesta ja todistetusta tieteellisestä osaamisesta, mutta lopulta luottamusta ylläpitävät ja heijastavat yrityksen ihmiset, ja tätä korostimme MedEnginen brändityössä.

Kauas herätti vahvalla ammattitaidolla visiomme brändistä eloon. Heidän tiiminsä syventyi määrätietoisesti brändimme sydämeen, yhdistellen poikkeuksellista luovuutta ja rohkeaa toteutusta kuuntelevaan asiakastyöhön. Yhteistyö johti lopputulokseen, joka on kerännyt laajalti kiitoksia ja kehuja, varmistaen brändimme positiivisen erottautumisen eri sidosryhmien keskuudessa.

Miika FadjukovSenior Scientific Consultant

Hard work always beats talent, so get…

Back to work

Kauas
Creative Oy

 

Mariankatu 7A,
00170 Helsinki
Finland

Company

Janne Honkaniemi
+358 50 3018502‬

New Business

Janne Tarvonen
+358 40 8401718

Sanna Vuori
+358 50 3301515

Invoicing details