J
O
B

Kauas Creative – Creative director

Kauas Creative etsii tiimiinsä nyt kokenutta Luovaa johtajaa. Tämän hetken markkinatilanteesta huolimatta tarpeenamme on kasvattaa tiimiä merkittävällä roolilla tukemaan tulevaisuuden tekemistä. Haemme ohjaaja-taustaista tai vahvasti liikkuvaa kuvaa ymmärtävää kokenutta luovaa. Liikkuvan kuvan ja luovan suunnittelun lisäksi sinulla on kokemusta kansainvälisestä markkinoinnista ja vakuuttavaa osaamista kirjalliseen ja visuaaliseen tarinankerrontaan kanavasta riippumatta.

Kauas on luova toimisto, jonka juuret ovat tarinallisessa video- ja valokuvatuotannossa. Autamme asiakkaitamme brändimielikuvan kehittämisessä ja monipuolisissa markkinoinnin haasteissa. Toivomme hakijalta erityisesti tarkkaa ymmärrystä eri kulttuureista ja alakulttuureista, sillä suuri osa asiakkaistamme toimii vahvasti kansainvälisessä markkinassa.

Edellytämme:

  • Vähintään 5 vuoden kokemusta liikkuvasta kuvasta ja luovasta suunnittelusta
  • Intohimoa ja kunnianhimoa estetiikkaa ja visuaalista tarinankerrontaa kohtaan
  • Ymmärrystä kansainvälisestä markkinoinnista
  • Kykyä kirjoittaa vakuuttavia tarinoita useammassakin genressä ja kanavasta riippumatta
  • Syvää kulttuurillista ymmärrystä niin valtavirrasta kuin eri alakulttuurien ilmiöistä
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme paikan kasvavassa kymmenhenkisessä luovassa tiimissä mielenkiintoisten suomalaisten ja kansainvälisten asiakkuuksien parissa. Kanssamme pääset kasvamaan yhteisössä, jossa aidosti välitetään jokaisesta tekijästä ja asiakkaasta. Tämä näkyy paitsi työilmapiirissämme, myös tavassa, jolla teemme töitä. Uskomme, että parhaat työt kumpuavat intohimosta ja hyvinvoinnista käsin. 

Toimistomme sijaitsee Helsingin Kruununhaassa.

Positio on täysipäiväinen, mutta tarvittaessa aloitusta voidaan porrastaa aluksi osa-aikaisena.

Lähetä hakemuksesi portfolion, CV:n ja palkkatoiveen kera os. helsinki@kauas.fi otsikolla: CREATIVE DIRECTOR